• Vakansiya
  • KPI Oʻqituvchilar
  • Aloqa
  • Tez havolalar
    • Dars jadvallari
    • Intranet
    • Intranet (Sirtqi taʼlim)
    • Kutubxona
    • E-pochta
    • Talabalar baholari
    • ID kartani tiklash
    • Davomat
    • Konferentsiyalar
  • facebook icon
  • telegram icon
  • linkedin icon
  • youtube icon
  • instagram icon
Toshkent Kimyo Xalqaro Universiteti
  • Universitet arrow icon

    Universitet

    • Biz haqimizda
    • Rektorning kutib olish nutqi
    • Missiyamiz
    • Bizning jamoamiz
    • Ichki fayllar
    • Ichki qoidalar
    • Vazirlar Mahkamasining qarori
    • Barqaror rivojlanish maqsadlari
    • Rektorga murojaat
    • Erasmus
    • KIUT Shop
    • Talabalar uyushmasi
    • Kafedralar
    • Bo'limlar
  • Dasturlar arrow icon

    Dasturlar

    • Bakalavr dasturlari
    • Magistratura dasturlari
    • Kechki ta'lim
    • Sirtqi ta'lim
    • Oʻqishni koʻchirish
    • Taʼlim granti, Moliyaviy koʻmak
    • Bepul onlayn kurslar
    • Muhandislik maktabi
    • Biznes va moliya maktabi
    • Taʼlim maktabi
    • Sanʼat maktabi
    • Tibbiyot maktabi
  • Qabul arrow icon

    Qabul

    • Magistratura
    • Qoʻshma magistratura dasturi Malayziya
    • Xalqaro talabalar
    • Koreyada taʼlim
    • Koʻp beriladigan savollar
    • Qabul Toshkent shahri
    • Qabul Namangan shahri
    • Qabul Samarqand shahri
    • MBA AlmaU
  • Tadqiqot arrow icon

    Tadqiqot

    • Ilmiy kengash
    • Axborot - resurs markazi
    • Malakaviy imtihon
    • Doktorantura
    • Innovatsion markaz
    • Ilmiy boʻlim
    • Konferentsiyalar to'plami
    • Ilmiy jurnallar
  • Filiallar arrow icon

    Filiallar

    • Namangan
    • Samarqand
  • Yangiliklar
  • en
  • ru
None

Palov va somsa Oʻzbekistonda juda mashhur va sevimli taomlardir. Ularning har ikkalasi ham oʻzbek madaniyati va mehmondoʻstligining ajralmas qismidir


Palov va somsa Oʻzbekistonda juda mashhur va sevimli taomlardir. Ularning har ikkalasi ham oʻzbek madaniyati va mehmondoʻstligining ajralmas qismidir.

Toshkent Kimyo xalqaro universitetiga Amerikadan kelgan talabalar bilan bu taomlarni tayyorlash boʻyicha master-klass oʻtkazildi. Tadbir orqali, ularni oʻzbek madaniyati va anʼanaviy oshxonasi bilan yaqindan tanishtirildi. Shuningdek, bu tajriba madaniyatlararo muloqot va oʻzaro tushunishni rivojlantirishga xizmat qiladi. Master-klass davomida talabalar osh va somsaning tarixi, ularning oʻzbek madaniyatidagi oʻrni va tayyorlanish usullari haqida maʼlumot olishdi hamda taomlarni olgan amaliy koʻnikmalari orqali oʻzlari tayyorlab koʻrishdi. Bu jarayon ularga oʻzbek madaniyati va anʼanaviy taomlari haqida chuqurroq bilim berdi. Ishonamizki, ushbu tajriba madaniyatlararo muloqotni mustahkamlashga xizmat qildi.

Universitetning C blok oshxonasi oshpazlari tomonidan oʻtilgan mahorat darsi doʻstona kayfiyatda, iftorlik dasturxoni atrofida yakunlandi.


3

3. Sog'lik va Farovonlik
4

4. Sifatli ta'lim
  • Dars jadvallari
  • Intranet
  • Intranet (Sirtqi taʼlim)
  • Kutubxona
  • E-pochta
  • Talabalar baholari
  • Talabalarning davomati
  • Davomat
  • ул. Шота Руставелли, 156, 100121 Ташкент
  • +998 78 129 40 40
  • info@kiut.uz

Copyright © 2024 KIUT. All rights reserved

facebook twitter linkedin linkedin instagram